Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

DESPRE OFFICE 360°

Tot ce ai nevoie pentru a-ți duce biroul în viitor

0 +
ani experiență

Pandemia globală care a început în 2020 a schimbat modul în care trăim, lucrăm și interacționăm cu oamenii din viața noastră. Ne-a făcut să vedem lumea și viitorul într-o perspectivă complet neașteptată. Suntem aici să spunem că schimbarea este bună. În ceea ce privește biroul, schimbarea ne poate duce către un spațiu de lucru și o experiență de birou fără precedent. Mai bună. Aici intervine Office 360°. O soluție unică de servicii complete proiectată de Colliers, construită pe patru piloni de cunoștințe și expertize, astfel încât să beneficiezi de tot ce ai nevoie pentru a crea biroul de mâine.

Workplace Advisory & Change Management

Definim împreună o viziune a spațiului de lucru și stabilim impactul provocărilor prezente și viitoare. Identificăm oportunități pentru a genera un mediu care se potrivește cu noul tău business. Noua realitate și modalitate de lucru va fi ușor adoptată și integrată.

Tenant Representation

Investigăm și analizăm cerințele afacerii tale, ale pieței imobiliare și ale spațiului de birou pentru a înțelege mai bine care este cea mai eficientă strategie în ceea ce privește poziția, scenariul de cost și flexibilitatea contractului de închiriere. Împreună găsim soluții și definim profilul de căutare.

Design & Build

Reproiectează spațiul biroului cu servicii de design profesionale, într-o abordare unică și o vizualizare la 360° pentru orice proiect de amenajare a biroului. Avem o viziune sinergetică, inspirată de cunoștințele noastre extinse în administrarea proiectelor imobiliare și serviciilor de consultanță pentru spațiul de lucru.

Project Management & Move Management

Lasă efortul în seama noastră. Avem grijă atât de procesul de proiectare, cât și de lucrările de amenajare. Oferim soluții adaptate la dimensiunea și cerințele proiectului pentru a livra un produs de calitate, la timp și în buget.

POVEȘTI DE SUCCES

Dedicare și creativitate

Poveștile noastre de succes sunt cea mai bună dovadă a dedicării și responsabilității în reprezentarea intereselor partenerilor cu care lucrăm. Suntem o echipă puternică, multidisciplinară și inovatoare, pregătită cu idei creative și cu soluții. Monitorizăm îndeaproape toate procesele, asigurând o execuție impecabilă și o colaborare unitară.

Proiectează-ți biroul viitorului!

Alegerea strategiei pentru viitorul spațiului de muncă nu este niciodată ușoară, mai ales astăzi. Ai nevoie de instrumentele potrivite pentru a face primii pași, motiv pentru Colliers a creat aplicația Workplace Expert. Un instrument online eficient care te va ajuta să obții informații detaliate cu privire la obiective, la modul de lucru, la motivația din spatele brandului și a culturii organizaționale. Cu ajutorul acestor informații, aplicația Workplace Expert va putea recomanda diferite medii de lucru și configurații specifice nevoilor afacerii tale. Instrumentul integrează inteligența artificială alimentată cu date extinse din analize comparative, informații din sondajele globale Colliers din timpul pandemiei Covid-19 și tendințele emergente ale pieței.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Podcastul Colliers despre viitorul biroului

Podcastul Colliers pune în mișcare idei și viziuni despre viitorul biroului. Gazda noastră, Răzvan Exarhu, vorbește cu experții Colliers despre modul în care viitorul ne modelează spațiul de lucru și despre schimbările sistemice pe care pandemia le-a accelerat. Spoiler alert: va fi diferit, dar mai bine.
Cunoaște experții!

ECHIPA NOASTRĂ

ȘTIRI