Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Povestea noului nostru birou

Suntem foarte încântați să-ți spunem că echipa noastră s-a mutat într-un birou nou, în aceeași clădire de birouri, din zona Floreasca -Barbu Văcărescu, de altfel unul dintre cele mai căutate cartiere de afaceri din București. Hai într-un tur virtual ghidat unde îți povestim mai multe despre noul nostru spațiu.

Am transformat etajul 2 din AFI Park Floreasca într-un birou modern și deschis pentru întreaga noastră echipă de experți. Am vrut ca noul spațiu de muncă să fie mai mult decât un birou, să se simtă ca o a doua casă.

Plecând de la ideea de 360°, soluția pe care am ales-o pentru biroul nostru reproduce tema circulară în diverse forme și planuri, ceea ce oferă fluiditate spațiului, reflectând în același timp simbolistica universală care rezonează foarte bine cu ceea ce reprezintă Colliers: unitate, energia apartenenței, delimitarea unei zone sigure, spațiu de învățare și evoluție.

A fi un „învățător activ” este o valoare de bază la Colliers, așa că au fost planificate o mulțime de spații confortabile pentru resursele de învățare. Acum suntem dornici să rămânem captivi într-una dintre cărțile disponibile în biblioteca noastră ofertantă.

În zona de birouri, care a fost proiectată după propriile noastre specificații și preferințele echipei interne de arhitecți talentați, am încorporat feedback-ul a peste 70 de colegi din Colliers, folosind o serie de sondaje și întâlniri speciale. Am avut grijă să alocăm un spațiu generos pentru zonele informale de relaxare.

Și apropo, ne place să ne relaxăm în propriul nostru scaun de birou cu masaj!


O altă temă care se regăsește în amenajarea biroului s-a inspirat din esența biofilă, pe care noi am redat-o nu doar prin prezența plantelor, ci și prin materiale și țesături. Începând cu covorul care seamănă cu nisipul alb, pereții despărțitori cu rame furniruite, dar și restul mobilierului care pune accent pe compoziția lemnului


Sălile private de întâlnire și zonele liniștite creează decorul perfect pentru sesiunile individuale de concentrare sau pentru colaborarea dintre departamente.


Spațiul nostru comun și canapeaua: locul preferat pentru conversații informale.


Bine ai venit în bucătăria noastră elegantă, unde luăm prânzul sau o gustare, unde ne sărbătorim zi de zi. Aici putem juca șah în pauza de prânz!


Spațiul nostru de lucru nu ar fi complet fără un graffiti cu București!

Mai presus de toate, ceea ce nu vezi în imagini este bucuria pe care o simțim când venim aici. Ne place atmosfera dinamică de cooperare, prietenia și sentimentul confortabil al noului nostru birou. Dar mai important decât biroul nostru este echipa noastră, care face din birou un loc minunat în care să lucrezi.

Pentru Colliers, noul birou marchează începutul unui alt capitol din istoria noastră acum că am împlinit 25 de ani de prezență în România.

Îți mulțumim că ai fost alături de noi în această călătorie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*